Najčešća pitanja i odgovori

Koju vrstu slika radite?

Većina mojih radova su inspirirana prirodom, ponajviše morem. Za mene su karakteristične vibrantne slike, pixel art radovi i abstraktni radovi u fluid art tehnici.

Mogu li zatražiti sliku po narudžbi?

U pravilu ne radim slike po narudžbi jer smatram da najbolja djela nastaju u trenutcima inspiracije.

Kako mogu kupiti vaše slike?

Moje dostupne slike nalaze se na stranici “Dostupni radovi”. Odaberite sliku koja vam se sviđa, kliknite na nju i popunite formu. U roku od 24 sata dobit ćete povratni mail sa podacima za uplatu. Željenu sliku šaljem po zaprimljenoj uplati.

Nudite li međunarodnu dostavu?

Da, nudim dostavu unutar Europe. Troškovi dostave mogu varirati ovisno o vašoj lokaciji. Molim kontaktirajte me za više informacija prije naručivanja.

Koje materijale koristiti za vaše slike?

Koristim isključivo visokokvalitetne materijale kako bi osigurala dugovječnost i živost svojih umjetničkih djela. Od boja koristim vrhunske brandove kao što su Liquitex, Amsterdam, Art Creation, Louvre i druge. Kao podlogu najčešće koristim MDF ploče ili Academy platna.

Kako osiguravate sigurnost isporučenih slika?

Jako pazim pri pakiranju i slanju svojih slika kako bih osigurala da stignu u besprijekornom stanju. Svaka je slika pažljivo zamotana i zaštićena i otpremljena pouzdanim prijevoznicima kako bi se smanjio rizik od oštećenja tijekom transporta.

Mogu li posjetiti vaš studio i osobno vidjeti slike?

Moj studio se nalazi u Zagrebu, u stanu u kojem živimo, te je potrebna prethodna najava. Bilo bi mi zadovoljstvo pokazati vam moje radove i razgovarati o vašim interesima. Molim kontaktirajte me da dogovorimo posjet.

Nudite li likovne radionice ili tečajeve?

Imam autorski Art Coaching program pod nazivom “Umjetnost duše” koji se provodi individualno i u grupi. Detalje programa pogledajte na stranicama mojeg bizinsa LetsGrow Studio .

Kako vas mogu kontaktirati za daljnja pitanja?

Možete me kontaktirati tako da posjetite stranicu Kontakt na mojoj web stranici i ispunite ponuđeni obrazac. Nastojim brzo odgovoriti na upite i uvijek rado želim pomoći.